sos

det sitter en anorektisk vithårig tant i byggnaden mittemot. antingen går hon omkring i lägenheten eller så sitter hon bara på sängen och stirrar ut i luften, eller på mig. kan iofs förstå att hon stirrar på mig, sexbömben som springer omkring med cigg och är arg. not, är så död idag, var på pattan i går, det där stället sjunker snart. de slänger praktiskt taget vipkort omkring sig. så mycket kåta farbröder där, rultiga carlingsbögar, åhlensödlor som fortfarande tror det är rad att festa med bögar. blir väldigt arg ibland, ni vet, det här med att vara så jävla tacksam för människors öppenhet, som så ofta kommer med narcissistiska förtecken. som att man är nån slav som ska slicka i sig näring från husbondens sko!

kriterium för framtida yrke:

– makt att bestämma över andra

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80