half breed

åh! jag fyller

22

om bara några dagar!!!

ska inte jag ha en kandidatexamen vid det här laget? hur ska jag orka, jag orkar inte. är humanioran mitt forum? jag kan ju inte ba läsa upp kemi A, B etc för att helt sadla om och söka “teknisk fysik”. eller så gör jag det. hahaha.

hallå, alla ungar som läser här! vet ni att gymnasiet är så mkt mer otäckt än univeristetet. liksom, att ha mvg i 28 ämnen, eller vad det nu är, på 3 år *griner*

nästa gång jag spelar skiver tänker jag spela holding out for a hero med bonnie tyler. så jävla bra. jag vill dansa på bord. rycka sönder strumpbyxorna AAAAAAAAAAAAH I NEED A HERO! I’M HOLDING OUT FOR A HERO ‘TIL THE END OF THE NIGHT!!!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80