hej

jag har som sagt en tendens att tolka saker bokstavligt. när jag var nyinflyttad i stockholm trodde jag exempelvis att pub-gallerian var en pub där man festade. jag såg framför mig tre våningar av kungshallarna-klientel, ett brasseri på botten och en scen för liveband högst upp med anslutande loungedel. blev så sur när jag upptäckte att det bara var kläder där inne!! fattade inte heller att riche hade två barer. hade fått för mig att den lilla baren låg i en källare någonstans i vasastan. när det 2002 blev inne att prata om “bling bling” trodde jag att ljudet som kassaapparaten gjorde på 80-talet åsyftades. jag uttalade i samma veva D.I.Y: “diuuuy”. när det var trendigt att äta falafel trodde jag maträtten uttalades “fala-fel”, som att det vore ett “fel” från “fala” (dialektalt för byn färila).

vet ni, i skrivande stund känner jag mig så enormt korkad. jag sitter med en hemskrivning om vetenskapsteori och fattar verkligen inte hur jag ska strukturera skiten. jag vill göra så här:

dogmatism | relativism
positivism | hermeneutik
kvantitativ| kvalitativ

i rakt nedstigande led!

varför existerar inte världen genom binära oppositioner, så borderline just nu. nu blev jag sugen på lite vin. guuuuuuuud, killawarra var så jävla äckligt. rekommenderar inte, det smakar som blekmedel luktar. suck… gotta smoke a fucking cigg

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80