blabla

hej och välkomna till mitt liv

herregud. kl e 2235 och jag sitter med en mugg vin och det snurrar i huvet. kom hem kl 10 i morse efter en efterfest med.. olika ljus uppenbarligen eftersom jag har stearin över min nya hugo boss jacka för 5 papp?? vem fan bryr sig.. min födelsedag har firats sedan torsdag då mitt ex köpte en tequila shot åt mig på söders bästa bar läckerbiten. sen kom christopher dit och vi drog till bockerian där vi hitta palmer och linnea som jag ej sett på ca 100 år och jenka kom förbi. sen blev mitt ex utslängd och alla drog hem men jag och christopher höll ut på spy till efterfesten med 2 gram bakpulver för vi skulle nämligen baka!!! på fredag mötte jag upp helena och dinram “day” silversaga på läckerbiten för en god flaska “husets”. sen kämpade vi oss i motvind till ub där det inte va nåt folk eftersom vi va så tidiga (skönt). någonstans runt kl cp bestämmer jag mig för att köpa 3 tequila shot och sen va klockan 10 och jag sitter på hemska tunnelbanan hem i grått sverigeljus med en inramad och signerad bild på emma i handen?? hahaha ikväll ska jag träffa anni på fest i skanstull och sen gå till ub. slut på info

Comments are closed.