suck

hahaha, jag älskar verkligen att gå ut och vara sur. i går var jag och en kompis på spybar, drack drinkar och var sura. det började någonstans med att vi såg pojkar iförda hattar. det går inte längre att köra gubbalibit à la 06 för att dölja sina latenta mafiafantasier. så var det smala killar där. ända sedan jag blev fet har jag hatat smala killar. horden av smala killar visste inte alls hur de skulle bete sig när såndär hipphopp/rapp-musik började spelas. om de skulle kanalisera sex-tjejen eller negern i dansen. de flesta började lite halvsexigt, insåg att det kanske var lite väl “out there” för att sedan lite trevande göra den här handrörelsen då man höjer och sänker handflatan i luften. vi ba stod där och ba

“asså nu tar jag den där hatten”

“… och slänger bort den!!!!!”

idag har jag shoppat böcker för 1400kr. jobbigt bara att man måste läsa alla böcker man har i bokhyllan innan de känns berättigade sin plats. gick och ryckte i ett överkast på åhlens i strawberry peach (skulle matcha perfekt med min nya vägg som ungefär går i seafloor tenniscourt), sedan insåg jag livets meningslöshet, och att jag en dag kommer dö ensam.

sitter med en tentauppgift där man tydligen ska “diskutera”. va? jag orkar inte sitta och prata 6 a4-sidor! I had my share i gymnasiet med det att konspiratoriskt häda. älska “redogör”, “KONKRETISERA”, “SYSTEMATISERA”.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80