heeeeeey

jaha. jag vaknade för fem minuter sedan, med massa beläggning på tungan efter gårdagens fylleslag då jag drack 5 öl på snotty som firade 2-årsjubileum. satt med hemtentan hela dagen och försökte svara på den kåta frågan varför objektivitetsidealet upprätthålls, no luck yet, hjälp mig? 19:00 – tränade på friskis vid fridhemsplan och hittade en ny turkig tuttmaskin i silver, den såg ut som en sportbil. 23:00 – fick det här smset av J:

“Kom hit nu! Gratisfull pojkvän vill det. Puss”

så blev jag så jävla förbannad och tänkte “GRRRR VEM I HELVETE SXZASPRAK##är din gratisfulla pöjkvän!!!!!!!!! som vill att jag ska komma GRRR” så jag slängde på mig min lewisjacka och brydde mig inte om att jag just rakat mig och såg ut som en dolikocefal unge. och jag hann till slussen med t-banan, innan jag insåg att han hade pratat om sig själv i tredje person. 01:23 eller så – gick genom stan via skeppsbron, drottninggatan, börja hångla på kungsgatan, börja hångla på fleminggatan, om jag minns rätt. mötte en dvärgtjej med överbett som gick i sällskap med sin kompis, pratade i telefon och grinade. GUD vad oclassy att gå omkring med någon i släptåg och grina i telefon.

nu ska jag ta en prince light (patricia, söndags)

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80