jobb

jag har tänkt på “yrken” suck. “tråkigt men viktigt”. det jobb jag troligen skulle va allra sämst lämpad för e taxichaufför. fy_faaan?? en massa fyllon som skriker att dom vill höra äcklig musik, tror dom kan vägen, “pratar extra galet” för dom vet en vuxen lyssnar, blir arga och e otrevliga, spiller, försöker böga med en, frågar en saker om “kollektivavtal” och ens erfarenhet av blabla. nä jag skulle köra rätt in i en vägg av leda. andra jobb jag inte skulle klara av: publikvärmare (skulle bränna ner publiken), arbeta m barn som har det svårt hemma (skulle göra det svårare för dom..), elevassistent (skulle bara försöka styra upp ett knull mellan lärare/elev “runksidan style” OBS enbart lagliga elever, är 100% emot pedofili), äldreboende samarin/sköterska.. (skulle mörda alla som tilltalade mig). däremot tror jag att jag vore bra som VD :-) eller sån som städar på perronger. då slipper man väl interagera med människor? vill jobba med nåt där man får mycket “egentid” och mys med datorn på kontoret. uuuh att man är tvungen att göra karriär inom F SKATT för att få leva ett gott liv liggande i sin härliga Hästens Säng som just nu har ett specialerbjudande där dom utlovar.. skoja. jag har inte ätit glass på ett halvår. vet ni vad jag blev sugen på precis nu.. jo, en såndär härlig “tiptop” med ett stort brunt “ägg” inuti *kåtstönar*. klockan e dock 05. äkta sundhetstecken att rusa in på ica 29:e januari kl 8 och köpa en tiptop :(

se hur det kåta ägget lockar med sin besynnerliga charm

Comments are closed.