apor <3

sämsta egenskapen jag vet: jordnära. 100% journalist fjäsk ord. ”trots framgångarna har blabla båda fötterna på jorden”. jag hatar fans. artisten reser sig ur jorden, från botten. jag är bara en helt vanlig blabla som råkade blabla och lever enkelt, favoritdrycken e givetvis öl och jag har sååå stökigt hemma thihi. fansen ba “den e jag” *dum* jordnära borde i första hand användas som en beskrivning av en person som ligger inför döden. sedan att ”aldrig glömma sina rötter” e nåt skit fader fourah hittat på, som satt i ett torn 490 meter ovanför marken och svamlade iförd trasiga bonnakläder. har man en begåvning som går att profitera på är det fucking första man ska göra att glömma sina rötter. om ej användbara, klipp av dem och stig. ingen ska med. annars har jag slutat festa lika hårt. jag tror att det är för att jag är glad nu! hela vintern försvann och 1:a maj flyttar jag till solna. sommar i solna, det låter som en spionthriller där en man smyger runt med filt i för tight linne med en rulltårta på magen, svettas och letar efter folktomma gräsplättar. jag vill ha olika saker i sommar: 6-7st gorillor att rocka med och en släpvagn att ”sola privat” på. så ska gorillorna stå i en pyramidkonstellation ovanpå en SUV och spela xylofon och skrika. alfahannen ska ha en guldkrona som reflekterar en neonrosa skymning. synd bara att det verkar skitsvårt att övertala gorillor att göra saker. då måste alltid nån jobbig australienska med kluvna toppar va med och gå runt med en håv och skratta? eller det kanske var fel referenskabinett. anyhow, jag har inget wifi hemma så livet är jobbigt nu. sitter på café och undrar hur jag ska gå till väga med porr, om det går att ladda hem härifrån. hur ser själva fitt konstruktionen ut på apdjur?? only one way to find out.. ses på skansen

Comments are closed.