uuuuh

jag är så värd ett lavemang just nu. jag drack drinkar på indigo i går, bl.a. den med fläder. somnade 02.00 och klev upp 08.00 och mådde som en dronning. tog bussjäveln till skolan med annalkande hjärtinfarkt där jag uträttade stordåd som att 1. skriva pm 2. diskutera, samt sammanfatta en text. prestationen var övermänsklig. vet ni att det finns en tunnelbanestation i oslo som heter “rislökka”, ni måste kolla. tänk att alla stationer är “sexuella”. annars har jag tänkt på föräldrar som använder ikeakatalogen som inspiration till barnnamn. tur att man inte heter tindra!!!!!!!!!! liksom, billigaste ljuslyktan. nu hade jag tänkt sova en skvätt. ikväll är det jmkfest på h62, jag och en old friend ska dit. överväger att “göra en towa”.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80