flame on, burn, desire

hej damer…

jo tack, nu börjar det hända saker. jag sitter i köket på en barstol med ett paket camel silver vid min sida och tusen brinnande ljus framför mig, bakom mig, under mig? när jag tittar ut genom fönstret framför mig ser jag en regnskog. när jag sitter här och bloggar är jag carrie. önskar jag hade en latte nu… ok, klockan e 01:30, tänker ej rusa och köpa latte. hjälp… helgen, kort.

– fre: två glas vin, packad, luvtröja, linne, primer. ut i tunnelbanan till trädgården. försöker gå runt och va sexig men bara konstiga raggar som antingen säger att jag ser död ut eller förtvivlad och någon vill “rädda mig”, men jag säger bara nej tack, köper 4 gt och lyssnar på music i mina hörlurar/speglar mig i instagram. väl hemma är alla lampor i lägenheten tända och datorn igång. förstår INGENTING

– lör: min nya roomie magica flyttar in och vi sätter upp spotlights och speglar överallt. sedan drar jag till tg igen där det är karaoke men jag vågar inte sjunga. låtar jag någon gång kommer sjunga: without you, american pie, moon river, i’m on fire.. sedan drar jag till riche med emma och därefter på open air i högdalen som är sååå roligt. jag svinar runt som en trasdocka med snus fulla käften och kommer hem i sånt blått öststatsljus när hela synfältet brusar som resorb

sön: mår inge bra. vaknar 17 och försöker få bukt med någonting… hänger upp saker på måfå, röker och handlar 1 maträtt: pommes frites för 17kr på ica som jag värmer i ugnen. möblerar om och möblerar tillbaka, drömmer för femte gången i rad att det spelas musik från himlen när jorden går under.

i dag: killsnack hos psykologen, sen hornsgatan fram till götgatan. hela hornsgatan – allt blåser helvete, sedan är det dags för skräckslänten där det alltid är uppvisning och cyklarna viner runt en. förbi tomma medis och sen jag en skylt som är blå och orange: home heter affären och jag ser den extra mycket om vintrarna. nu har jag börjat lägga märke till den igen :(

det var allt.

Comments are closed.