funeral party

hej stygga bloggen

vaknade med en rasande ångest. min plastfarfar har nämligen testamenterat mig, jag är ensam arvinge och han har asmkt cancer nu. när han väl dör måste jag alltså..”göra slut med honom” dvs frakta bort möbler, avsluta alla abonnemang, skriva bouppteckning och styra begravning. asså jag ramlar baklänges ner i en isvak bara jag tänker på allt jag måste arra helt själv. ser framför mig 2 veckor av intensiv träning i administration och mingel. jag är asbra på att va “duktiga uppstyrda kåta flickan som tar ansvar”, så jag tvivlar inte på att jag kommer klara av det tekniska. däremot är det sååå jobbigt för mig att inte va full?? hahahaaa. tycker det verkligen är jobbigt att prata med personal/betjänter i dagsljus men ja.. jag är väl ingen jävla mes! ska börja tänka så oftare när nåt oroar mig och sen visualisera martyrer. gud vill aldrig bli en sån “tyck synd om mej” offer. helt lönlöst eftersom människors “sympatier” inte känns i mig. jag är dock så kräsen som förväntar mig resonans i kroppen på varenda andetag och ord? det finns väl en steril, moralisk poäng i att kravlöst acceptera condolences. men ja, det löser sig sa han som sket i vasken. jag kollade min mail kopplad till fb nu och har fått detta:

“Varför inte svara på mina meddelanden? Jag försöker nå dig sedan förra helgen


Skickat från min Samsung Mobil.”

hahaha e det spam, eller har jag som vanligt gjort nåt sjukt med nån “förra helgen”??

“Tycker du licorise godis? Bara ja eller nej


Skickat från min Samsung Mobil.”

hmmm jag är genrellt ganska likgiltig inför godis. även likgiltig inför bakverk, kakor och nötter.

Comments are closed.