poly

idag vandrade tankarna bort. långt bort från komvux, långt bort från kön till cafeterian. istället för att säga “en stor kaffe” råkade jag säga “en stor KU… kaffe KAFFE!!” jag brydde mig inte ens. dagen fortskred, jag skred mellan mina favoritkvarter med två tidningar ovanför huvudet i regnet. jag ritade en digital trea i mitt block, roterade pappret och tyckte nästan det såg ut som en thainäsa. jag räknade som en idiot från 8.30–12.00. jag är färdig med boken nu.

annars: guuud vad ni mejlar!! det är mycket välkommet. dock, jag är värdelös på att svara på mail/kommentarer. jag sitter bara och stirrar in i skärmen och ba “haha, men tack så mycket” “haha, men vad synd att du tycker det”, “haha, vad roligt”, så slutar det med att jag inte skriver någonting alls utan skjuter upp det hela.

nu ska jag skruva upp gardinstänger och festa med mina nya tyger, bl a sy nya, gigantiska kuddfodral med dragkedja!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80