hej

håller koll på veckodagarna med min dosett. i helgen var vi ute och festade, bl a på ett asmysigt ställe i vilda hornstull som heter sjöhästen. där fanns en handfull människor som a uttryckte det “säkert är jättecoola på gymnasiet”. seriöst, det stod en tjej och ruskade på sin pottfrisyr två centimeter från mitt ölglas. det såg ut som att hon verkligen hatade sin pottfrisyr och ville rycka bort den, men det var väl någon slags euforisk dans. bredvid henne stod en massa glasögonormar med ölmage och tittade på, berömde med blicken. jag har dessutom köpt ett par nya dunkuddar. jag kramade kuddarna för att “testa” i affären, alla måste ha trott jag var singel.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80