åååh

hela min lägenhet är belamrad med speglar i olika storlekar. upphängda och lutade mot väggar, liggandes lite här och var. när jag bara fokuserar på min kropp är det lungt. min kropp är verkligen perfekt för att vara ektomorf. jag är inte skrapmager men tillräckligt mager för att aldrig svälla upp vid matintag som något annat herr-djur, avskyr herr-djur och jag passar i alla kläder, jag är finlemmad med allt vad det innebär. men när jag kollar upp och ser mitt huvud vill jag bara dö. undra varför det är så.. måste festa innan jag döööör. i natt drömde jag förresten om att inte ha något huvud ALLS, det var en perfekt drööööm, söta drömmar nu ;)

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80