coffee

alltid såå dålig stämning när man va hos en kompis som åt middag så började den bråka med sina föräldrar om att “få göra nåt” så hörde man hur den börja stampa och grina medan man själv satt i dens rum och stirra på “leksaker” typ. hahahahahaa. älskar deppigt “barn liv”. andra deppiga axplock ur regressiva arkivet: att nån alltid hade pruttat i skolan och smaken av banan. senaste gången jag åt banan måste ha varit 1994?? och det fruktansvärda när nån skulle sova över som ba ändrade sig och ville gå hem :(( *sviken* tydligen är att “sova över” dialektalt?? är man försenad säger man tydligen inte “jag sov över” om man nu.. eeh.. har “snoozat” för länge utan nåt annat. förlåt, hatar “snooza”, töntvarning på att använda det uttrycket!!! så svårt att prata helt enkelt <3 aaah hursomhelst är min nya favoritinredning “pub och café”. nån fyllogranne har nämligen inrett sitt vardagsrum med ett biljardbord och darttavla?? offer. tänk en lyxig bardisk med sån “silverstång”, 4 kåta barstolar och tavlor på “drömska” kaffekoppar och att det typ står mocca någonstans. sen faller kaffebönor i ett brunt suddigt töcken. hur många på offertwitter har inte skrivit i sin bio att dom “älskar kaffe” eller “knarkar” nåt asdeppigt typ podcasts?? upplyftande om nån ba “26 årig kommunikationsstuderande smålänning. älskar kaffe och populärkultur, knarkar heroin” :) nä nu ska jag dra en diskborste genom röven. på återseende

Comments are closed.