Day 22 – Something that upsets you

vad gör mig inte upprörd? jag kan se en unge på stan med ful mun och bli vansinnig. jag minns även den gången jag blev jättearg på affären “stadium” och började fräsa i bussen på väg till skolan. det mest irriterande överlag i “vardagslivet” (ja, vi kända lever faktiskt det livet) är nog sega människor som “promenerar” på stan och har uppsynen dum höna. det är som att det bara susar i deras huvuden. även människor som knuffas och människor som gör ljud bakom mig – riktigt störiga. såna som är kåta HELA TIDEN, på jobbet, i affären, i skogen. gud. något är fel i deras hjärnor. annars är det saliga, konstanta babblet man möts av när människor är fulla på tunnelbanan riktigt irriterande. munnen går – öronen får. ja, det var kategorin människor i city, kan fortsätta i 4 år. men det orkar jag inte. måste titta på paradise hotel. jag ska recensera finalparen här på bloggen senare ikväll hade jag tänkt!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80