sök vård

festa mysa maila

känns som det enda jag pratar om e att
1. va sur på ica
2. på sur på sös
3. sur på klubbar

jag va på sös i dag. hade inte pissat på 36 timmar men druckit 5 liter och det kom bara bruna droppar <3 har inte ont, men jag tror verkligen jag är döende. känner döden i varenda por, när taxin åker längst ringvägen tar jag upp mobilen. klockan är 11:34 och det blir hell upp och ner :( stormar in på akuten och vill att en medelålders man i väntrummet som jag tydligen flörtar med ska krama mig. känner hur urinblåsan exploderar varenda sekund, kollar ner på byxorna för att se om det läcker ur piss men inget händer på 3 timmar varvid jag får reda på att jag har 9 dl i blåsan, perfekt piss, blod och borde "äta och dricka normalt så kommer nog allt igång igen". hatar mig själv för att jag är en simulantpatient men jag trodde verkligen det va kört "den här gången" :( sa tyvärr också "men kan ni inte runka urinblåsan?". dom visade sig ha ultraljud för det. kan ingenting om sjukhusets saker aja, aldrig slut med mig tydligen

Comments are closed.