i am superman

i fredags råkade jag dricka en flaska tequila och sen fick jag återberättat att jag tog ecstasy som tydligen var från en livsfarlig batch som cirkulerar i stan just nu? det va röda lr rosa superman utan breakline där bak. så glad över att jag lever!!!! jag är ingen vän av droger. jag “tar nåt” på sin höjd 2ggr/året, av samma anledning jag köper en shot fem minuter innan stängning eller tar en klunk av rosevinet taxichauffören ger mig för nån glömt den i baksätet när klockan är 11 och sängen e iskall. jag har typ serotonergt syndrom by default och blir helt urholkad på glädje/tror jag ska dö i 5 veckor om jag så ens luktar på “kul”. typ som att jag e allergisk mot droger :( bra eller dåligt? 50/50

men, goda råd:

drick inte en flaska tequila
om ni ska festa, se till att ni till 100% har koll på va ni tar. typ en trusted dealer
ta måttliga mängder
se till att inte bli minnesluckafulla så ni bara tar allt som finns för att ni egentligen vill dö när allt känns som minst
återfukta dagligen
försök få nån att skratta när livet ba vägrar sluta göra så oändligt ont. det låter töntigt men det har funkat för mig

sen är det 2015 imorgon!! kanske borde “tänka på hur jag dricker” inför det nya året, men samtidigt: orka tänka på mycket. kroppen får väl säga till om det e nåt. kan inte läsa dens tankar??

hmmm så nyårslöfte 2015 får bli:

– älska nån (utan att vilja dö??)

Comments are closed.