aaaaah

gick och la mig kl 24 och vakna 1 timme senare helt rasande. asså jag va så ofattbart arg, spottade, fräste och ville typ mörda nån?? det här har hänt tidigare. då bröt jag handen pga. slog den i väggen och vid ett annat tillfälle fick en dörr ett vackert hål *pepp kram till alla dörrar där ute* får dock bara dessa “attacker” efter korta sovstunder? aldrig i vanliga livet. kanske drömmer retdrömmar, typ att nån fjant står och retar mig mjää mjää, vickar på rumpan i sån F skatt grön MUF “mässa” miljö m slingor i håret aaah är typ helt rasande fortfarande?? hoppas många halkar i vinter :-) orkar inte ens berätta om helgen. har haft så roligt?? har festat, myst och mailat och i dag kommer min nya iphone! allt är så bra eller dåligt, uuuuh. ska släcka ner, tända ett värmeljus och leka att det är krig. somnar alltid så lätt då

Comments are closed.