runksidan

så outhärdligt att vakna vid den profana tiden “9”? känns alltid som att jag bor på en farm när klockan e 9. sov bort hela juldagen med motiveringen “det e ändå bara lantisar som går ut då”, jag tänker annandagen är citys dag? ni undrar säkert hur jag firade julafton. det gjorde jag “med day och dom”. vi drack det vita vinet ur en bib som typ hette oral sex?? så konstigt. sen spelade vi sthlmspelet och mitt och dinrams lag kom tvåa :( sen efter rotfruktsleken med ögonbindeln åkte jag hem.

hahaha minns ni “runksidan”??? dana skickade länk till den från waybackmachine och jag har läst såå många noveller därifrån nu. återkommande teman:

– ordet “kalufs”. alltid nån antonjävel som har kalufs och e typ skejtare eller spelar fotboll så är det nån 39 åring som “ser bra ut för sin ålder” som lär den saker om sex

– att “det gör ont i början men blir skönt sen”

– när det introduceras en kamera hahahahaha så overkligt

– när dom e på äventyr i nåt land eller på olika “besök”?? “besök på porrbio”, “en kväll på us video”, “en dag på stranden” osv.. såå tråkigt

– även såå tråkigt med olika våtutrymmen, typ dusch bastu omklädningsrum??

– jeans. alltid jeans!!! köpte nya jeans, en bula innanför jeansen, jag knäppte upp jeansen sluta bara??

dom roligaste är dom som är sadistiska. typ att nån tonåring skär sig och har en alkispappa så blir den “mer straffad” i novellen, typ gruppvåldtagen av mobbare på klassresan, hahahhaa.

Comments are closed.