internet är för cpn

laddade hem ett program för att rensa min dator från adware efter att varit inne på för många obskyra sidor i jakten efter det ulitmata “konstiga saker i fittan/röven”-klippet. det enorma hatet jag kände när programmet frågar “vill du installera google toolbar” mitt i installationsprocessen. ok. det är inte spam. det är bara ett mysigt navigationsverktyg som förenklar surfandet på world wide web! kan ni inte mejla mig också för jag är intresserad av “wild life” och har hobbies such as “cars, motor”.

ÅÅÅÅÅÅH.

nu upptäcker programmet inget skit på datan och jag vet varför. eftersom jag inte betalat mig upp till någon “premium” retarded edition! lovar att programmet kommer hitta jättemycket trams om jag skulle göra det! tycker gott och väl mjukvaruutvecklare kan fika gratis. *uppgraderar via serials.ws*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80