dan före snopp dan

jag och ab satt på sturehofs uteservering igår. det var vår. hela birger jarlsgatan drunknade i konfetti i formen av flyers från en strippklubb. nån hade gett en tiggare en chokladhare, en annan hade skrivit ett brev och lagt i hans kartong och när jag beställde min tequilashot fick jag en skiva lime. undergången är här. i helgen var det fester som vanligt. i fredags visade vi vår kortfilm på liljevalchs, sen tog vi en kåt bil till cafe mix där det verkligen kändes som nån jessica fyllde 16? ski lodge, polarkaka och tonårspojkar som larvade sig runt bordet då jag tog fram kameran. sen en sväng förbi ub där jag försökte trycka nån dj från estland(?) innan alla andra kom och vi åkte på efterfest där jag rökte nåt bloss weed och somnade i taxin hem. vaknade och trodde väckarklockan va 358 men det va tariffen. upp på lördag till ng festen. det va för mkt okända där så jag åkte till ub där massa vanlisar verkligen kände “dansens pepp” medan jag satt och muttra i ett hörn. nån bög som voguea ragga på mig — vrålade av hat och åkte på efterfest igen. kämpade med en folköl. känslan av en sån i handen, från seven eleven och en kasse jag kom åt med foten och den lät som kassar gör.

Comments are closed.