axe

hejsan puff puff  *röker*.. jag tror jag e en sån som “har för mkt parfym på tbanan” haha. MEN, det är för att jag visar respekt inför rökare som har nedsatt luktsinne och “också vill känna min doft”.  jag byter parfym ungefär en gång om året. duschade i axe africa hela 2012 eftersom vanlig dusch gör så himla ont. det spelar ju egentligen ingen roll. 95% av alla har ju kunskaper vad gäller parfym som tar slut någonstans efter att kunna skilja mellan “killdoft” och “tjedoft” (100% av alla jag vill ligga med). tänkte på det apropå tbanan. fy fan va hemskt att va ihop med nån som inte sitter bredbent där?? mnåååå, så snällt av kroppen att kompensera för det jag rent intellektuellt hatar, or the other way around orkar inte tänka. anyhow, år 2013 köpte jag iaf en gubbparfym på döda åhlens som jag använt fram tills nu. undra va min nästa doft kommer bli! vill lukta som en sån som kommer och smyger i gränden privatdetektiv style. 100% ouppklarad barndomsdröm, att lösa mysterier och “sätta dit” tjuvar. kul det lär va på riktigt dock, typ spionera på random svennar som e “e otrogna” och att det ska spela roll typ?? tydligen är asmånga otrogna! jag var aldrig det i mitt förra förhållande och det varade ca 5 år, å andra sidan kanske otrohet blir mer motiverat någonstans efter det. då borde det va okej?? inte typ “nu ska vi ha öppet förhållande” (ungefär som att säga vi gör slut om 3 mån), utan bara dont ask – dont fucking tell. nu ska jag göra varma mackor. när e det dags att få bort vackraste kroppssladder inför sommaren? mars tänker jag. puuh

Comments are closed.