tja tja

det som skedde nyss. satt på toan i godan ro och sket med iskalla macbook i knät, så börjar det mumla från rören, asså det låter typ som en jordbävning fast genom rör så ba SPLAFF så sprutar det upp vatten i arslet som en jävla gejser?? orkar inte att det hände. annars har jag somnat till tanken på att allt jag känner och har känt slutar rumsligt och kronologiskt med mig. ingen kommer känna mig och när jag väl dör kommer allt jag känt bli damm. är även så himla arg på föräldrar som e gothare och som bor i någon shabby chic vit mardröm!! verkligen en vagga för kluster b störningar som antisocial, borderline, histrionisk och narcissistisk. unika bröllopsbilder med tatueringar och nån unik barbapappa med grön tuppkam på skallen som slickar på en krälande rockabillykärrings fot?? nä skärpning asså. det här funkar inte. skoja, bryr mig inte. anyhow, i dag ska jag och dana visa vår kortfilm “i helvetet med mamma tesso” på liljevachs. det e queerbio från kl 18-23 (bar finns) så kom dit eller så ses vi ute i natten

Comments are closed.