pudlar

hejsan svejsan.

alldeles nyss såg jag nåt som gjorde mig rasande. jag e ute och går och till höger om mig är en hundgård med 3 svarta bonka donka pudlar som springer runt riktningslöst med sina långa fjant ben, så jag vänder huvudet i avsmak i motsatt riktning, till vänster och vad kommer inte där på gångvägen? en “hund familj” bestående av 8 stycken terriers som skäller glatt för att dom “e pepp på pudlarna dom ser där borta”?? :(

varför finns jag ens.

mitt liv känns som en fest som varat för länge, som jag vägrar gå hem från. så jag går till systemet efter tredje efterfesten och köper 4 cider, sen efter dom e sänkta: till andra barer och klockan 16 åker jag hem och sover till kl 22, då jag kliver upp och åker till cafe ufo och sh0ttar 8st tequila?? det här va helgen om ni undrade. vet inte vad jag ens gör men jag antar att det inte är så farligt. man ska inte va rädd

Comments are closed.