spa girl

försökte ha hemmaspa ikväll. det fattas bara att jag klistrar “spa” i plastfilm på toadörren. började med att noppa ögonbrynen, vilket var rätt ostrategiskt i och med att när jag sedan kletade på min peel off-mask fastnade håren, som låg utspridda över kinderna, under lagret peel off-mask. tittade mig i spegeln och ba “uuuuh” *ofräsch* sedan tog jag naturligtvis en god cigg medan masken torkade. hängde in min nya jacka i garderoben, så den inte skulle bli inrökt, surfade på internetbanken och dansade lite. dags att dra bort! tänkte jag efter 10 min. drog av bit för bit och tänkte på när man drar av flagnad hud i kreta eller sårskorpor från näsvingarna. hade känslan av en enda stor sårskorpa över ansiktet. mmm, dock försvann inte all “beläggning” (nu blir ni köta av min terminologi) utan små remsor satt kvar här och där, vilket jag löste med att 1. sträcka mig efter en hårborste 2. dra omkring den i ansiktet.

kul, nu sitter jag rödfläckig och gråter. har noll impulskontroll!!!!!!!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80