homofob

gud va porr va skitdåligt när man va 14 och “hängde på qx”. alltid nån 240×240 pixlar stor bild med 2 rädda vita pottfrisyrer med “jeans bula” som tog på varandra i ett tält samtidigt som dom typ grät över hur vacker naturen medan 2 vita duvor seglade in mot solnedgången. mitt första qx nick va “hata_alla_bögar” och det va inte för att jag va “osäker på min sexualitet och självhatande” utan för att jag bara hatade bögar. saker dom på qx pratade om: olika sorters “runk”. det va typ “hej jag heter nicklas och söker snygga grabbar för morgon runk på tisdagar, har bil” och alla hette antingen nicklas, patrik eller fredrik. många presentationstexter handlade om “sats” och “kukbula” (???). det va liksom gamla världens bögar. dom va rasister, jobbade i klädbutik och hade glasögon, vita byxer och illröd liten snopp. olika varianter av “omsk inv_kille” förekom även och när min syrra chattade med mig på msn och frågade om jag stökat till ute på balkongen svarade jag: “nää det va nån omsk inv_kille som va där och ville komma in nyss”. hon ba “ok :-)”. asså jag bodde där ett år i gymnasiet och hade qx för att kolla utbudet men ville inte ha nån. det e samma fortfarande. kan inte attraheras av nåt som e “gay”, hela grindr e en istid. har försökt tänka kring varför det e så och tror det handlar om att jag alltid äcklats av att förenas. ayn rand skulle ha älskat mig. min magkänsla är typ att tillsammans är vi vidriga. kommer verkligen aaaaldrig jobba med pr för det e så himla “pepp sökande efter söta saker att dyrka tillsammans med en positiv attityd med personlig stil och karisma”. usch

Comments are closed.