23 23 23

hey… det är min födelsedag i dag så gåtfulla häx-mej tar tutan och blåser en fanfar: tuttitlituuu och stryker mig sexigt längs bilarna i gränden. så kommer en man på gatan och jag rycker tag i slipsen och lipar “mej kan du inte få…” innan jag trippar iväg mot latte affären

nä :( I wish

jag sitter och kisar framför datorn och ögongruset ba droppar ned på morgonrocken. jag väljer mellan två saker att testa i framtiden. antingen kloster eller fängelse. jag söker oerhört begränsad frihet (hatar frihet, pengar, karriär, familj, kärlek, livsval, självförverkligande) och älskar tvång. jag vill tvingas till att göra saker “för brödraskapet” typ. ingen porrfilm nu utan mer “städa lite här i klostret” så gynnas alla av det. kloster känns typ som ett självvalt fängelse medan att sitta inne för brott känns sådär. jag skulle aldrig klara av att bryta mot lagen nämligen.

sedan har jag forskat lite om demoner. vissa människor som blir besatta brukar kräkas upp foreign objects such as nålar, hår, äggskal, fjädrar med mera, vilket fått mig att fundera på vad jag skulle kräkas upp. jag tror gamla mynt. tioöringar typ. sedan en hög, smutsig feber på det och jord som kommer ut ur kroppen med svetten.

nu måste jag fortsätta ligga i sängen och drömma om att va en sån intelligent ung med “strålande framtid”

Comments are closed.