dillskruvar och mer

hej

jag har haft kul i helgen??? så ovanligt. jag tror anledningen till det stavas tequila. så coolt att sänka en jävel utan att röra en min, speciellt om man har den lila mysdressen på sig och biter på snörena i tröjan *skuttar regressivt iväg mot en MER apelsin*. nu ska jag lista mina fyra favoritdrycker: trocadero, zingo, fanta, cola. hahahaha, sprite är så b. helt genomskinlig “vanlig” dricka typ. känns som sprite är basen i alla drickor. suck. varför skrev jag MER apelsin?? vill verkligen ha en sån nu och dricka den utomhus i snön.

orkar inte komma på nåt att skriva så jag bara postar nåt skit från min skunkdagbok

15:29

bonka Donka blir knullad på hotellrummet med pjäxor och skidor på efter backen och zoomar man in ögonen så är det bara 2 kryss där

17:29

skrev på twitter om hur man gav en knytnäve till alla som tjatade om sina dinosaurier hela tiden. så skrev nån jönsare “riktigt vidrig tweet, inte alls kul, säkert en asperger syndrom barn” och då ville jag svara “desto större anledning att ge den en knogmacka”, men d gjorde jag inte :((

18:03

psykfall på fb

“hej fining, hur är det <3 jag vill gärna ses och prata, ta en promenad kanske <3 älskar dig”

???

vill kommentera “e ni ihop lr”

18:06

vill kommentera “berätta mer om att älska, kan du upplysa mig ”

18:09

tänk om jag skrev så till nån?? hahahahaha “hej underbara snygging älskar dig<3” till nån man träffat ute typ hahaha

18:16
har börjat forska om paradise hotel deltagare nu :(

det här är doms stjärntecken

eric=lejon
calle=oxe
kristian=lejon
kian=lejon
smail=jungfru
jasmine=skytt
ylva=lejon
saga=lejon
michelle=lejon
paulina=våg

så många lejon???

18:20

nu utelämnade jag dom tråkiga

18:24

så sorgligt att calle åkte. han va min favorit, oklart varför. nu hejar jag på ylva och eric

18:33

kul att jag inte har några rena långkalsonger och tvingas använda spanx från nåt dragtillfälle. jag passar verkligen inte i drag. har för stor näsa och inget fett i ansiktet

19:01

måste verkligen sluta säga “hello” med kvinnlig röst när jag kommer hem till folk. hörde nån ute i trapphuset göra likadant och det låter ju för vämjeligt

Comments are closed.