vi bandar tv showen

Om ni undrar vad som gjorde mig till den Grönast lysande barnstjärnan på rockhimlen kan jag säga det var min Pomperipossa Mix av lika delar råstyrka som sunt förnuft, men med åren fick lösnäsan stanna på hyllan eftersom en likadan växte ut under den :P sällan får klackskorna en omgång i dag, men kjolarna dom fladdrar friskt, ute på tvättlinan i stället för på benen ;) man har inte hur mycket rock som helst i kroppen! jag nådde en punkt där jag imploderade av sorg inför Kinderleksaker. märkliga, billiga ting sammansatta i komplexa biologiska varelser, det är ju roterande mönster i stället för tapeter och vassa objekt och symboler skär innanför ögonen, som maskiner. tittade jag upp mot himlen var den som en köttslig portal av grön juleduk med en gyllene ängel i mitten och så här kan vi ju inte ha det, så jag formade en chi “boll” av ren energi på väg in till köket där jag skulle hämta ett glas vatten. jag tittade mig hastigt över axeln och såg mina läckra vader passera i den smala hallspegeln och där och då kom rocken tillbaka. vattenglaset fick vänta till förmån för en fjärrkontroll jag sneglat syndigt på och haft i tankarna länge. jag rafsade åt mig en grön glitterpalm, en penna med rosa ludd på från “krukan” och kröp ner under trappan med lite vitt papper jag fixade från självaste stammen i en färggrann klubba. jag skrev chi “boll” av ren energi på papyrusrullen för det här var platsen där man på på kvällen kunde se dom där röda ögonen lysa som laser. är det mina ögon som lyser nu, därifrån eller är det bättre ordnat för mig. det är en fråga vi ska försöka besvara i kvällens avsnitt av Under Trappan med Sylvia Hatt. mirakulösa underverk och guldnerver sammanstrålar i showen som till en början var så farlig att ingen ens vågade titta! med oss i dag har vi Rickitita Annorlunda från Sälen, skidorten där femton minus kan bli femtio minus, snabbare än ett flörtig blick så det är bäst att du håller dig varm nu… när vi rullar fram kvällens överraskning! här rullar kvinnan med raff set och mycket svart runt ögonen fram en mumie från rekvisitaförrådet som ingen ens orkar bry sig om. stämningen i publikhavet är andefattig, några viskar om att gå till o’learys och programledaren luktar svagt av analsex där han sitter i en laxrosa piketröja. rickitita vågar inte se mer så vi trycker helt enkelt på eject och ut kommer det tunga bandet. i nästa avsnitt kommer bland annat programledaren rickard sjöberg berätta om sina bästa runkminnen från digital health days i älvsjö och vi recenserar nikons nya kompaktkamera med 18x zoom!

Comments are closed.