oh shanghai

väntar på främmande med vin. gud vad jag hatar fjösiga pseudo-ismer, ex “scientism”. gud, det låter så wannabe cool ism. scientism. gud, det blir bara värre kursivt. vaknade till en hemsk ljudbok på p2. ni vet en bok där författaren gjort ALLA karaktärer i sin bok till alter egos varav alla ska besitta fantastiska egenskaper, allt med förutsättningen att läsaren naivt ska dyrka dessa låtsasmänniskor på samma villkor. uuuuh, ursäkta men mina egna, vilda projektioner är mkt coolare *speciell*. samma romantisering som i juno, little miss sunshine, garden state etc. man kan ju tänka sig manusförfattarnas och regissörernas barndom, de hatar säkert sina föräldrar. haha! idag på ljushuset stängdes dörrarna, de stängde för dagen. det kom ca 16 pers som skulle rycka i dörren – jag ställde mig i närheten av dörren och tittade ut.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80