19

ok, nu har de i snart två månader försökt sälja av en stackars liten etta i det hemska huset med 12 våningar här i min förort. det kommer aldrig gå. liksom what, ledtal 19? 19 kvadratmeter och 19 minuter från t-centralen, nästan 19 våningar? vilken fest!

vet ni vad. jag kan verkligen se framför mig hur jag ex. bor i gröndal. det skulle jag verkligen kunna göra, antingen där eller i aspudden, längs den här röda linjen, eller orangea *frustrerad* linjen som jag kallar den, den känns exotisk och lite vild. att vad som helst kan hända när man sitter i de där gamla, rangliga vagnarna, så plötsligt kliver en mystisk gammal dam på, och vad inte han visste var att livet efter denna onsdag skulle te sig mycket annorlunda. på en annan plats i stockholm sitter blabla och deras vägar har redan korsats. men alltså, det står ju så på vissa bokbaksidor. vilka köper dessa böcker, vilka skriver dem? men… det är så elakt att sätta lockpriser, det finns faktiskt fattiga människor som blir uppspelta, sen sårade, ehrm: *jag*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80