there’s no more me tonight

hade inge toapapper så jag rafsade med mig en tidning från hallgolvet. väl nyskiten går det upp för mig att tidningen är vantörs kyrkoblad :( hittar inget ändamålsenligt stycke att riva ur, vänliga ansikten överallt. till slut tar jag en någorlunda “fräck” annons för ett badhus :(

i går var jag och tommy rex på alla ställen i hela stockholm? varför gör man så här mot sig själv. ok, men jag scrollade i tel på dessa ställen: cafe mixx (planeringsmöte inför en hemlig, framgångsrik grej vi ska göra), boquerian (planeringsmöte inför att gå nån annanstans), till berns (där ett skämtgäng guppade till typ insane in the fitt brain eller va den heter), sen spybar (drack 12 shots, RT om det e en flaska coca cola sprit) haha, det här vore en bra idé: coca cola zero — noll cola 100% sprit!! usch. jävla alkis jag är.. vill bara krypa in i nåns famn och dö där. över till mitt nya intresse för musik, jag ska börja lyssna på Sheryl Crow, Anastacia, Vonda Shepard och va finns det mer för “sån äcklig musik”, typ lenny kravitz?? det ska va sån “jamma stämning” och slå på ratten i bilen alternativt va i nån kronisk dammig miljö och va tvungen att lifta.

så kul att jag och dana har gjort en förskönande tolkning av dikten rollergirl – close to you. hon sjunger så här:

I feel the love inside
and beyond tears and pain
there´s no more need to hide
never go away

men det e ju bättre som vi tror det e??

I feel the love inside
and beyond tears and pain
there´s no more me tonight
never go away

hahaaha som när jag och anna j trodde dom sjöng “all your kisses, empty sweet” i angie med rolling stones.

ok men nu ska jag sänka ner “detta” i ett bad. känner mig som olika spridda delar

Comments are closed.