knäppa kinsey

åh neeeeeeeeeej! hade en sådan sjuk mardröm!!!!!!!!!! ni vet hon i rebornbabies, kinsys mamma? drömde att hon kutade runt och snittade människor i anklarna med en liten pennkniv. hon ville inte döda någon utan bara skära just där. hon hade en vit mask på sig, men den satt lite glappt och man såg ansiktet där bakom :(

sedan jagade hon mig jättelänge med kniven och skrattade hysteriskt!!! jag kollade hennes gärningsmannaprofil på internet och i den stod det att hon var 211 cm lång :( HERREGUUUUUUUUD

asså, måste bara skriva det här eftersom drömmen var FRUKTANSVÄRD och nu har jag bearbetat det. vad har ni drömt om i natt? skoja, vill inte veta.

vad jag gjorde i går? satt i tanto och drack en flaska mousserande piss. efter den tömts kände jag mig lite surrig i skallen, men i övrigt var allt bra. sedan gick jag till trädgården och tittade på en 670 meter lång kö, vidare till slakthuset där alla stod och “pepp-sprattlade” till nån rövlåt, man ba take a downer fuckface. berns va… samma sak. jaja, det är väl bara att glida in i någon annan skön stämning och välkomna sommarens heta smekningar över vita röven. gud, är så slut i hjärnan. vad är detta? livet, sekunderna som går. karaktärer, vatten? allt är konstigt just ju.

jag måste göra någonting, t.ex. röka mycket cigg bye bye bondi beach bitches. PS hatar bondy beach, hoppas jag aldrig behöver vara där DS

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80