hey

är klarvaken. har 1 cigg (suck) och stora planer inför morgondagen. ska bl.a köpa neongul väggfärg på järnia och måla hela sovrummet! vill vakna till en skinande sol varenda dag under vintern. tänker på solariet och ler *brown solary bitch* såklart det heter solary på engelska fuckers!!!!!! haha. är sjuk i huvudet och skriker på internet. tänker försöka införliva mer ungdomvårdsanstalt i mitt liv. sitter i sovrummet, kolsvart.

hemska saker jag tänker på just nu

– träd i skogen om nätterna
– det min mamma brukade säga när jag var mörkrädd: “ingen kan se dig i mörkret bättre än vad du kan se någon” *ryser*
– tomas quick när han pratade om att gräva sig in i kroppar

bodde vid ett fält nära en järnväg som liten. för varje tåg som passerade såg jag framför mig hur gubbar med ansikten liknande mular gick över fältet. de stannade när tågen åkt förbi så att knastrandet om höggräset inte skulle väcka någon. om tillräckligt många tåg passerade under natten hann de fram till mitt sovrumsfönster!!! ok, ska inte tänka på gubbarna nu… hörde precis ett fyllo nedifrån gatan skrika “hej!”. en mer ödmjuk tolkning av en gammal klassiker!

tittade på postkodmiljonären i dag. det gör jag inte om

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80