festa på ikea

jag har varit i barkarby, köpt hyllor, fraktat hem och skruvat upp. blev sur så jag mökade lite under duffeln medan jag gick omkring i varuhuset, alla skulle trycka ned sina näsor med spruckna blodkärl i doftljusen och säga “mmm”. nästa gång beställer jag hemkörning. så hemskt att gå omkring hostandes, dragen i svett med tunga saker i famnen. tänk följande: du bär på grejer som väger typ 25kg, varav en hylljävel är 210cm lång, upp för en trappa. tänk att det kommer en ligist och ska börja rycka av dig grejerna. bara för att jävlas. alltså, vid ett sånt tillfälle skulle det bara slå slint för mig. jag skulle verkligen döda utan pardon. coup de gracen skulle utdelas med visakortet, jag skulle tvinga vederbörande att svälja det!! nu blir jag arg. anyhow, ställde mig på en våg inne på ikea, jag vägde. 79kg. hehehe, vill bara att fettet ska sätta sig på t ex benen. stor rädsla: att förvandlas till spybar-man, dvs smala extremiter och uppsvälld buk *dör hellre*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80