lotty

ska lotta ut en goddybag

den innehåller:

– fågelfrön

– nån gammal kniv

– en sånghäfte som jag hitta ute på marken

skriv ditt bästa jultipps så kan du få den, mejla till kit_kat89@notmail.com

skrev färdigt en uppgift i går, därför har jag ledigt i dag! planerar att: äta tacos, pröva duscha; om vattnet verkar kallt och trist kanske jag gör det i morgon i stället. asså, HATAR tacohouse (eller vad det nu heter)-annonsen på t-banan. någon “sanchez, 30 år” ba “el plato favorito”. BLIR SÅ SUR VARENDA GÅNG JAG SER DET!!!!!!!!!!!!!!!!! ofta att nån sancez har blivit tillfrågad.

andra saker som gör mig sur:

-“piratpartiet”, smutsigt barnparti.
– att mitt smink består av ett täckstift med hår i
– att leva i fattigdom, måste typ köpa öl när jag festar

4 Responses to “lotty”

 1. 1 ciggen
  December 9th, 2009 at 19:27

  hallå……provade att maila men adressen måste vara fel :(

 2. 2 RRR
  December 9th, 2009 at 20:23

  har en adress på hotmale.com också…

 3. 3 amanda
  December 10th, 2009 at 02:23

  men det värsta med "el plato favorito" är ju översättningen "min favorittallrik". plato betyder ju faktikt rätt såväl som tallrik så då kan man väl ändå översätta det till normal svenska när det för en gångs skull går?! *läste spanska på högstadiet, var bäst*

 4. 4 Anonymous
  December 10th, 2009 at 16:43

  lolz amanda.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80