ååååh

vaknade i svett med kliande axlar och dirre, 01:15, efter att sovit i 12 h. kolsvart ute. hade 3 jävla cigg. gick över steriksbron till 711, lyssnade på slipping through my fingers, köpte en stor kaffe. jag fick snö i håret, det började lukta mögel, enda tanke: “öööuurgh”. så vände jag kortet fel… igen och igen, varpå betjänten i kassan sade: “hatar den här jävla skiten”, haha, jag ba “eller hur”. asså, jag bara för över pengar till transkontot och köper drinkar, har höga kindben, är duktig i skolan, inreder, köper fina blommer, läser coola böcker – tanke: kommer min payoff i NÄSTA LIV? när ska jag lyckas att bara “ååååååååååååh”, luta mig tillbaka och ba “ååååååååååh”. vill utplåna magontet, jag är som en unge med mina somatoforma syndrom, ba primärvinst: omvandlar diffus ångest till mer lätthanterbara magsmärtor, sekundärvinst: omgivningens sympatier. älska att jag iakttar mig från antarktis. alltid när jag ska visualisera en “trygg plats” tänker jag på antarktis. bli översnöad och bara göra som datan: “gå i viloläge”. intressant fakta: man kan koppla ur datan medan den är i viloläge, ta med den på jorden runtresa så har den samma pörrfilm uppe i vlc när man stoppar i den igen *ler*

då har man säkert en skitsnygg bränna dessutom. fan, nu vill jag sola. ha askorta shorts och nyrakade ben. i somras var mitt heltidsarbete att höna över min över att kille skulle gå och knulla med diverse linoluder men… i sommar! då vet jag bara att det inte kommer hända, puh. asså, första året i ett förhållande måste ju vara ett rent helvete för samtliga människor.

nu ska jag recap:a six feet under, bara för att Parker McKenna är så bra:

Parker: My dad’s a big shot at Disney.

Claire: Really? Why don’t you go to a private school?

Parker: He divorced my mom a long time ago. He likes his new family better. He won’t give my mom alimony because he caught her having sex with like… this retarded guy.

Claire: Fuck!

Parker: I’m kidding. My mom gets killer alimony. I just keep getting kicked out of private schools.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80