reklam

jag har ätit ett hårdbrö och några äpplen sedan i tisdags. noll sömn, bortsett från de timmar jag korsögd försvinner in i tapetskarven alldeles vid huvudkudden. precis när sömnen drar in över land flyr jag ut till havs. det här är outhärdligt. on the bright side: tuttarna kanske försvinner. hoppas! jag får verkligen inte förlora mer fett i ansiktet.

det finns en reklam för telefonabonnemang där trollen ser ut som karikerade judar.

apropå reklam och det hära sullbimal påvörkan *underrubrik på aftonbladet.se*

tänker i linje med:

– tsunamikatastrofen
– bebis topp listan
– ronny sandal
– ryssland bröllop
– blogg
– poker

– sullbimal påverkan

hurusom. varje morgon hasar jag mig förbi en skylt utanför min trappuppgång, i autopilot-mode. när jag senare, i ett mer vaket tillstånd, är på väg hem från tunnelbanan ser jag skylten igen och ba “vänta…” så öppnar jag min kasse och vad ligger där om inte det som är på skylten. varenda gång. senaste gången: ECHINAGARD. är jag ens förkyld? jag undrar verkligen vad jag kommer köpa nästa vecka, det här är för spännande! det kommer ju garanterat vara någonting jag behöver, då de säkerligen anpassat reklamen efter kvarteret, eller vice versa. nyckelorden var någonting i stil med “20-30år” och “internet och mingel” senaste gången jag kollade på… nu har jag glömt bort vilken sida.

men det var som värst då jag under en hel sommarvecka klädde mig som åhlens heminredningsavdelning, mycket turkost, brunt, ni vet och på skylten?… köksgeråd i brunt och turkost. jag VAR skylten.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80