kåtsaft

hej alla kåta gastar och hexor

jag har inte rakat mig :((

jag var på berns i går. jag drack så mycket att allt snurra. jag dansade så himla mycket, blev helt svettig skoja. den dåliga stämningen som uppstår när nån ba “jag vill verkligen dansa ikväll” lol. ursäkta men det är på plats med viktiga regler rörande att festa

totalt instagramförbjud skoja

inte okej att bara stå och glo skoja

man får absolut inte va i rökrutan skoja

för allt ovan e nämligen hur man festar :) annars har man typ inga relationer. typiskt “svaga” gäng att gå ut och “dansa”, typ stå och guppa i 4 timmar, säga 4 ord, sen ba “bra kväll” *tummen upp* o gå hem. fucking losers

aaah dumt att jag drack kaffe bakis och svettis, hela synfältet flackar som det vore ett trasigt lysrör inne på seven eleven och bredvid mig sitter en box EU vin. asså det ser ut som eu har formgivit den. ska nog ta ett gott glas kåtsaft från bryssel

Comments are closed.