helvete

jag hatar porträttpotografering i studio!!! så äckligt!! osar gammalt gubbdrömmeri lång väg. ba nån tatuerad/piercad/plain flatface svennebrud med en elgitarr i bakgrunden håller för tuttarna i 3/4-vinkel. såna foton borde fan inte uppnå verkshöjd. alltid det, eller gelestylade människor som tar porträtt; hel/halv-kroppsbilder, varefter fotografen mailar obehandlade jpgs som sedermera läggs upp på… diverse webbcommunities. halvkropp är bara så… ute och fult.

verksamhetskoncept: “ge människor fräsiga porträttfoton”. hur kan man slå mynt utav denna idioti. det borde vara mot lagen. så dåligt att prestigeladda “fotograf”. alla i min generation borde kunna hålla i en kamera och knäppa en bild på auto och redigera i photoshop etc. jobbigt att vara DJ, typ byta låt i winamp. hahaha.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80