satan lyssnar

hallå det sämsta som finns i iphone e äckliga röststyrning??? alltid när jag kommer åt den är jag KRITISKT TYST för annars känns det som att vad som helst kan inträffa? typ att det sekunden därpå kommer en notification ba “du har beställt 40 par glasögon från unga allergiker och exkluderat och osynliggjort alla på twitter” eller vad vet jag? kanske bara att en knäpp kärring rusar i lägenheten o skriker “är det hit jag ska!!”. det absolut värsta med röststyrning inträffade en gång när jag lyssnade på musik samtidigt som jag dammsög och råkade sätta mig på tel varpå det ödesdigra klirrljudet kommer och då vet man att satan lyssnar. jag är naturligtvis knäpptyst och tar upp telefonen så står det så här i displayen “ringer upp *insert namn på en kille jag va kär i 2007* jag ba

fryser till is

sen när det väl står 00:01 tycker jag det är en fantastisk idé att skrika SLUTA SLUTA VA GÖR DU LÄGG PÅ SLUTA!!! och eftersom telefonen är så laggig fattar den inte när jag trycker så snabbt. här börjar jag alltså stänga av den och då står det säkert 00:06. jag orkar inte. det var senaste gången vi hördes men jag älskar honom fortfarande

mvh/bridget jones

Comments are closed.