vanlig dag i mitt pissliv utan vin

2 major things irriterar mig just nu:

1. minns en serie från en gammal kalle anka & co som hette “gummianka du är fin”. asså

2. minns hur knattarna i en gammal kalle anka & co-serie hade en handdocka de kallade för – det här är bara för mycket – “rappe”.

gick till min shrink i dag med en latte, en väska och shoppingkassar. ibland vill jag tro att enda anledningen till att jag går dit är för att ytterligare stärka min individualitet genom ökad “självkännedom”. men sedan inser jag att andemeningen i att lära känna sig själv är så provocerande. det finns alltså ett själv djupt inom mig som jag är i kontakt med när det går bra för mig? vilken falskhet… jag köpte en pepsi max på vägen hem som var iskall och oväntat god. sedan öppnade jag en avokado… så sensuell känsla när man tar bort det där bruna “ägget” i mitten. jag skrev en dikt om dolkar som är privat och jag tänker inte lägga upp den här.

4 Responses to “vanlig dag i mitt pissliv utan vin”

 1. 1 goth_tjej
  August 24th, 2010 at 12:43

  men snälla? bara en dikt om dolkar, pleeeeeeeease?

 2. 2 n
  August 25th, 2010 at 22:59

  hehe minns ‘gummianka du är fin’. mvh, entusiast.

 3. 3 ellen
  August 27th, 2010 at 16:05

  minns en anka i gammail kalle ankatidning som hette LILLE GUMMI

  ….

 4. 4 anishka
  August 28th, 2010 at 14:33

  mitt gummianksminne stor mig for att jag ibland “nynnar” detta minne. Mitt ar fran svenska sesam (sesame street i gudsforgaten svensk version) dar ernie “hyllar” sin anka med en sang i badkaret :c

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80