hej

förslag på skyltar att hänga omkring halsen när man går på stan:

1. är pedofil
2. vill inte ha hjälp

eller när man går till frisören:

1. vill aldrig ha “vax”

jag klippte mig idag, nu ser jag ung och fager ut igen. en optisk illusion, man skulle kunna tro att jag är mesocefal!

min killes soloprojekt går under namnet “a man and his music”. en dag blev jag sur så jag skrev ett h mellan “a” och “man” på skivan, så det blev: “ahman and his music” hahahaha. oh! idag ska jag förresten på kårpub, såg en massa nya dvärgar tidigare idag och jag känner på mig att jag kommer bli riktigt aggressiv *händer så lätt* nu hade jag tänkt springa och köpa ingredienserna till drinken “summer passion”, älskar cointreau!!!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80