torsdag

sitter på riche med lisa och snackar om att jag verkligen borde lansera någonting unikt fult på “scenen” bara för att se om rädda killar härmar. typ ha slipsen runt skallen, hela tiden. alla i lilla baren ba viskar “nä nu har det slagit runt helt”. haha. dock, vad jag tycker e såå snyggt på riktigt e… att ha en svart skjorta och slips i guld alternativt en i mörk purpur. känner mig så new york 1994 när jag har det. anna b avlöser lisa som drar hem och här börjar minnet svikta pga 902 öl men tror vi kommer överens om att svenska akademien borde känna sig hotade av våra intellekt. sedan beställer vi sju öl till och kommer fram till att det borde vara förbjudet att ha någon som helst ledande position i krig om man saknar dejtingvana. vinglar till svampen och tar farväl. minglar in på spy och snackar med julia som är ny klubbchef där och vet ni!!!! jag tror spy håller på att vända nu. såg flera stycken tjejer och killar med “punk stil” där. inte alls lika många skräckbrats mellan 40 och döden som förut alltså! sedan börjar föreställningen “dumma pippi ska gå till bussen”…. asså, yrar runt som en trasdocka på birger jarlsgatan, kraxar och röker 100 cigg med typ en hörlur i örat. når kungsan och så visar det sig att min buss går från slussen…dumma pippi har fått för sig att bussen ska komma men buss kommer ej? kliar sig i huvudet och skuttar runt lite. dumma pippi hoppar in i taxy efter att ha funderat riktigt länge på varför bussen inte kommer.  denna taxichaffis e så bortom falsk. säger att han inte kan vägen och visst, vem fan kan det liksom varpå jag ba men hamra in det i gpsen, sagt och gjort, den börjar köra och jag lyssnar på skön musik i lurarna. vaknar till liv och e vid kungsbroplan där chauffören kör ca 3-4 varv i rondellen. till slut får jag säga “aah, jag tror du ska in här”. sedan går jag in i koma och vaknar till liv någonstans utanför city med blicken på gpsen som säger rakt fucking fram i nästa rondell. ändå envisas chauffören med att göra min favoritlek vid det här laget som heter “varva rondellen 8 ggr” och sedan tar den till vänster… så sur här, brinner av hat och skriker “gpsen säger rakt fram” varpå chauffören säger: “ja, men man kan ju inte lita på gpsen, det är ju gamla kartor”… och jag ba “nä ok, du kan inte vägen och vi kan inte lita på kartan, skönt! då flummar vi bara runt här ute då i evigheten!!!!!!” ÅÅÅH SÅ OLOGISKT!!!  sa dock inte så, haha eftersom jag är väluppfostrad utan säger i stället: “jag tror vi ändå får lita på gpsen eftersom du inte kan vägen” med falskaste rösten sedan typ marie särneholt sjöng senaste gången. kommer hem och det kostade ca 400kr… vanligtvis går det på max 220. etablerat bolag. så åk aldrig taxi när du är full om du bor på en mer komplicerad adress än typ kungsgatan. hett mode tips, whatever, bryr mig inte om pengar, hatar bara falska som förstör. sedan gör jag singelsynden… sitter och pissar samtidigt som jag borstar tänderna och tänker “kommer jag någonsin bli älskad” varefter jag raglar till sängen och ska sova… dumma Pippi blir dock törstig och ska hämta vatten… väl vid vattenkranen går det dock upp för dumma pippi att hen häller vatten i ett pringlesrör??? nä fy, så tycker jag vi avslutar föreställningen. alltså slut på tunga torsdag! och vad händer ikväll undrar ni, på förföriska fredag? local firm-festen I guess och sen UB. puss to the fucking hej

Comments are closed.