nya fredag börjar nu

hatar när det e “buzz” kring ett NAMN?? och man e tillräckligt hipp för att inte veta vem det är och att googla bara är för ansträngande

whatever. jag var och shoppade i “solna centrum” i går. gallerian kändes som en “bana” i ett tevespel där man går och skjuter. så himla gymnasiet att slå dank i gallerior. att fika? har inte fikat sedan jag skaffade falskleg :) dumma dumma mig har gjort av med 6000kr på några “smådagar” men nu är det ju i alla fall snart helg och då kommer jag göra av med minst lika mycket! puh va skönt att det löser sig för en Kåt Drottning. 10 saker du ALDRIG hade kunnat räkna ut om storbloggaren festa mysa maila:

* kallades dolken i gymnasiet för hen hade en dolk i portföljen (det va arvegods)

* hen älskar vikingar och säger leks i stället för leksaker. varför? för på en ö nära england säger dom det eftersom svenska vikingar va där! hur fint att dom reste <3

* prenumererar på allers, tycker om korsorden!

kommer inte på nåt mer. luktar gatukök.. vill åka genom en biltvätt med såna kåta borstar som städar kroppen. sen komma ut och få en Drink i handen och en Cigg också förståss till en läcker house låt ;) skoja. lol ser framför mig en piprensare i jättestorlek som aggressivt åker in och ut i r*ven :(

nya fredag är torsdag för er som länge undrat.

LÖNEHELG OCKSÅ!! MAXAT!!! skoja. hatar när offer får lön och ska dra skam över aktiviteten “att festa”

Comments are closed.