rörör

heeeeeeeey!

idag har jag handlat på stan. jag köpte lite byxor, plus en härlig jacka i hippystil ;)

nej, men allvarligt nu. jag köpte en iskross. är så less på kläder. allt går i kommunalgrått, landstingsgult, svart. nej, jag ska börja inreda fejan istället… eller kanske rafsa ihop kläder själv hemma på kammaren. ta en hemtexgardin och sy en kappa.

det jag avskyr är att det ska finnas en “lycka” kring kläder, att det ska vara så jävla roligt. det är liksom ett par byxer, det är inte roligt. det är byxer. sen begriper jag inte hur halva bloggsfären orkar sitta och göra kollage var och varannan dag, alltså, jag slår in öppna dörrar nu men kollage????? i linje med typ “sno stilen!” utropstecken – LYCKA! varför skulle man vilja ta någon annan människas stil? vill man leka den då eller, fattar inte. nåväl, nu hade jag tänkt kamma håret, som transan på qx: “jag cammar gärna… mina peruker”, hahaha.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80