exit music

älska att förhållanden är som en grogrund för integritet. för ett år sedan… lovar, jag kunde ligga på toaletter för en sexa gin & tonic. en kille pissade i handfatet innan sexet. tog alla chanser jag fick, det var rätt svårt att hitta sin destruktiva nisch. om någon idag skulle stryka mig “sensuellt” över baken skulle jag. det var så hemskt, en natt på scandic. tomt barskåp och en äcklig elastankalsong med currydoft innanför. jag bara lade mig ned och ba “nurå”, men jag lade mig ned iförd jacka. minns en rosa människa som började gräva mig i röven varpå jag ba “eeew sluta”. jag köpte en foccacia på 711 kl 9. men, haha, han vägrade säga vad han jobbade med, så jag trodde väl han var känd. gud, han var ful. men jag sade till ett russin som raggade på honom “om du tar honom ikväll är du död imorgon”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80