april och september

jag lyssnade på spandau ballet och promenerade i motvind till högdalen. marken var vattensjuk efter snön smält, men här och där tittade några torra tofsar fitthår fram. det var april och nu är det september. dom är ganska lika tycker jag, man längtar lika mycket i april som man saknar i september. hursomhelst, i går: jag rakade mig och mötte upp lisa på skapelsenfesten. hon hade bett mig köpa en banan och det kändes.. intressant att promenera till musikaliska med den i handen. vi minglade, träffade rebecka tone vendela. jag känner nästan bara blonda tjejer, tycker det är ”häftigt” :) vi pratade om paradise hotel och rebecka berättade om vinnarna. det finns tydligen ett klipp upplagt på youtube där killar som utger sig för att ringa från tv3 intervjuar saga som berättar allt :(( jag blev 100% nöjd med resultatet i vilket fall. sen blev det en taxi till nya kåken som e som gamla kåken fast dom typ ställt fram saker man snubblar över?? hahaa där hade iaf daniel relaunch party for his brand faggot apparel och stämningen var så bra. blev aldrig utbränd av mingel, däremot lades ett lock skummande cava över magmunnen och det kändes ungefär som att ha inre blödningar <3 vaknade hos mitt ex eftersom jag hatar att åka hem efter jag festat i stan. kul att sitta i nattbuss 34,5 som antingen avgår 2:16,4 eller 5:21,6 från skuggsidan av skinnarviksberget udda vardagar som ändå aldrig kommer och man fryser medan nån kille bredvid är ”snacksugen” typ. har osat till 8 svartfester i helgen!!!! det är sån “vuxen farlig stämning” i luften hehe

Comments are closed.