fun fun fun

det är smuts överallt!! kanterna på ljusvasen (man vill bara ha vin i den) är alldeles sotbrända, elementen är belamrade med streck. väggarna går i gul nyans. hela sovrummet smattrade i går när jag klippte naglarna med kökssaxen, lät som att det regnade inomhus. det finns små rester på golvet. det finns vita trådar på alla svarta plagg och allt syns mycket bättre när solen går upp. måste sluta tänka!!! alltid när jag är färdig med någonting blir jag så här.

hittade en klubb på qx:

HÄX MÄSTAREN BJUDER IN KVINNOR (HÄXOR)FÖR ATT PRAKTISKT UTFORSKA HÄXORNAS SEXUELLA LEVERNE.DÄR DET MESTA ÄR TILLÅTET UTOM SAMLAG.FÖR ENSMMA KVINNOR ELLER I GRUPP.HOS EN ERFAREN HÄX MÄSTARE:666.

satt mästaren där framför datan i stureby med det här uppslaget. fråga: varför är inte samlag tillåtet. ska en massa häxor sitta där och hångla eller VAD. fattar inte. älskar tänka att träffen såväl kan vända sig till ensamma kvinnor. kvinnor utan kompisar!! hahaha jag dör.

qx är lika underhållande som sockerdricka.nu. alltså, den bästa textraden som någonsin skrivits är

we’re gonna have fun fun fun
in the sun sun sun

så ska livet vara!!!

ok, en sjuk grej jag måste åtgärda i morgon. istället för ett plustecken framför “likvid betalning” på mitt handelsbankensaldo står ett minustecken. jag kan inte ha missat nåt. 18000 kr har dragits från mitt saldo. KUL. tänker stämma. känner mig kränkt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80